Sledujte nás:

Datum registrace: 10. 04. 2012

Jak si nahrát profilovou fotku?

maminka.hanka

Původní Sebekoučink

0 %
0 kg 5 kg

Již zhubnuto: 0 kg

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 340
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 95079.98 km
Kolo: 51412.41 km
Cvičení: 4327 h 47 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

maminka.hanka

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

4.týden (ne)hubnutí :(

19. 01. 2015

Ahoj spolubojovnice! Dnes končím 3. týden zelených semaforků a váha ukazuje 0,7kg úbytek. Já vím že hubnout se má pomalu... ale že by až tak pomalu? Jsem naprosto poctivá, vše důkladně vážím, jak jsem na to zvyklá, tak na mě jednou děti koukali jak jim nandavám oběd, talířky na váze a já koukala kolik jim dávám bramborové kaše... až když se syn zeptal proč mu to vážím tak jsem se teprve probrala :) Před týdnem ukazovala 0,3kg  navrh a teď mám tedy přesně o kilo méně než před týdnem. Proč se mi ta váha tak houpe? U stobu hubnu po několikáté a toto se mi ještě nestalo... vydržím ještě týden a pokud se opět nic nezmění, tak si udělám jeden volný den... sním na co bude chuť, udělám si tím radost a třeba se to tělo drobet vzpamatuje. Ty tři týdny mi docela utekly, ale stále na sobě necítím sebemenší změnu... třeba mi za týden metr ukáže nějaký pokrok...já stále doufám a nevzdávám se! Hubnutí zdar :)
Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

20. 01. 2015 06:36
Váhu už máš v normálu.Je těžké chtít hubnout a tělo si to své nechce pustit :-(.Mám to podobně :-(.Nevzdáme to a budeme bojovat dál :-)!
20. 01. 2015 05:25
Ahoj, jsem podobný případ... ;) Mám za sebou 3. týden a doposud byly výsledky víc než příjemné, po včerejším zvážení "jen" 0,6 kg dole... Trochu zklamání a přemýšlení, kde jsem udělala chybu... Věřím, že nikde, protože jsem taky pečlivá, vše odvažuju, zvykám si a baví mě to... ;) Já tedy začala na váze přes 90 kg a dolů chci hodně, ale věřím, že když to půjde postupně a nebudu se na to tak upínat, půjde to samo... ;) Časem...
Držím moc palce! :)
19. 01. 2015 19:58
Nejsi v tom sama, ja taky hubnu jedno kilo mesic a pak se tyden nehlidam (to neznamena, ze zeru a nehybu se) a je to zase zpatky... ale jsem trpeliva a mam radost z pohybu a ze se stravuji zdrave a ta vaha se snad nekdy umoudri :-) Drzim palce, at se zelvicka hybe!
19. 01. 2015 19:15
Krááásná profilovka!!!
19. 01. 2015 19:10
Že by bylo něco ve vzduchu? :))) Jsem na tom stejně a s láskou vzpomínám na 1. cyklus, kdy to šlo téměř samo. Asi musíme být trpělivé a jak známo, trpělivost růže přináší :)))
19. 01. 2015 18:46
Taky hubnu pomalu, teď skoro vůbec (dávala jsem dolů vánoční 1 kg - sem se nehlídala nooo:D )
19. 01. 2015 17:34
Je skvělé vědět, že nejsem úplně ojedinělý případ :) Mco všem děkuji za podporu, nevzdávám to a jedu dál podle zajetých kolejí.. Moje tři dětičky si zaslouží, aby se maminka v létě nestyděla za svoji postavu a svlékla se do plavek! :) Nejsem na tom úplně katastrofálně (170cm a 73,3kg) ale pod tu 70tku bych se chtěla dostat, už kvůli běhu se kterým chci na jaře začít.. Ale ortoped mi to nedovolí, dokud neulevím svému věčně bolavému kotníku. Děkuji všem za podporu a zůstaňte tak pozitivní jak jste, je to super! :)
19. 01. 2015 17:28
Nejsi v tom sama:-). Mně to hubnutí taky teď moc nejde. Ale snad tělíčko přemluvím. Já jsem vděčná za každé deko, mám plán 1 kg měsíčně, tak uvidím:-). Jo a minulý týden jsem taky přibírala,zastavilo se to až v pátek. Při tom jsem taky na sebe přísná. Držme si palečky hubnutí zdar!
19. 01. 2015 15:42
Také jsem kdysi zažila něco podobného. Absolvovala jsem nějaký kurz cvičení, poradnu s dietoložkou a nic moc. A najednou, když jsem se přestala tak úporně soustředit na váhu, jsem náhodou zjistila, že jsem zhubla. Teď mne napadlo, že totéž se mi stalo i před lety, kdy mi lékař sdělil, že už se z jedné nemoci neuzdravím. Měla jsem užívat léky a vést skoro asketický život. Tak jsem se naštvala a řekla si: Kašlu na to. Po 3 měsících byl lékař v naprostém údivu, protože jsem se uzdravila. Léky preventivně musím užívat, ale žiju normální život. Tady se snažím nejdříve naučit zdravě jíst. Ubrat si tučné, přidat zeleninu a ovoce. Až mi to přejde do krve, uvidíme, jaký bude výsledek. Takže se nevzdávej!!! Zvládneš to!
19. 01. 2015 15:37
Hani, my jsme byly v kontaktu když jsou tu začínala já po porodu, drž se, úplně tě chápu. Já dojela jeden cyklus a super výsledky, pak přišlo pár krizí a krásně zhozená kila byla z půlky zpět, teď začínám nanovo. CHci být tam kde jsem byla na konci 1.cyklu a přes to nejede vlak. Ale jde mi to teď taky pomaleji, docela se na kilo dole nadřu, tak se drž spolubojovnice. Držím nám moc pěsti. Ach ta mateřská viď :-)
19. 01. 2015 15:34
Také se mi od začátku ledna váha houpe, také zatím nevím, kde je chyba, ale za to vím, že u hubnutí fakt platí trpělivost, tak se snažím nepropadat skepsi, dělat všechno jako doteď a snad to zase zapadne do správných kolejí. Možná vzhledem k tomu, jak se tu ostatní chlubí velkými úbytky, ti 0,7kg za tři týdny připadá málo, ale někdo prostě hubne kilo týdně a někdo kilo za měsíc. Pokud bys ty byla ten druhý případ, tak pořád ke svému 5 kilovému cíli dojdeš za 5 měsíců, to je coby dup:) držím palce.
19. 01. 2015 15:20
Myslím, že je úplně jasné, jak to dovede naštvat. Já jsem tu také po prvním týdnu nezhubla nic a po 2. týdnu 0,9 kg, tak jsem skoro pusinkovala váhu. Jen nevím, zda je dobrý nápad s tím volným dnem věnovaným jídlu :-(( spíš bych se poradila s lektory a prozkoumala nastavené množství kJ.

Aktuality

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Wasa byla ukončena.
Gratulujeme výhercům: rosste, Ratuska, karkkrk

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři